Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Koulutus

 

WeCA ry järjestää jäsenilleen ohjattuja agilitykoulutuksia viikoittain ympäri vuoden. Vierailevien kouluttajien koulutuksia järjestetään vuosittain useampia. Treenaaminen ilman ryhmäpaikkaa on myös mahdollista.

 

Treenipaikkoja on kaksi: lämmittämätön halli Karjalankadulla ja kesäisin hiekkakenttä Porin Isojoenrannalla.

 

Lisätietoja koulutuksista: kati.jokimaki @ gmail.com

 


Talven 2024 treenit

 

Treenit järjestetään treenihallilla, os. Karjalankatu 12 Pori. Talven treenikausi on ajalla 15.1.2024 - 28.4.2024.

 

 


 

 

Treenikaudet

 

Vuosi on jaettu kolmeen treenikauteen: tammi-huhtikuu, touko-elokuu (heinäkuussa 4 vko treenitauko) ja syys-joulukuu (joulu-tammikuussa 4 vko treenitauko). Treeneihin ilmoittaudutaan sähköisesti. Edellisen treenikauden treenimaksujen tulee olla maksettu, jotta voi saada treenipaikan seuraavalle kaudelle. Lisätietoa treenimaksuista Maksut-sivulla.

 

Treenien pakkasraja on -10 astetta ja helleraja +25 astetta. Tarkista tilanne tuntia ennen treenejä Forecan sivuilta (Pori, Rautatieasema) ja ota tarvittaessa yhteyttä kouluttajaasi. Pakkasen/helteen vuoksi peruttuja treenejä ei korvata.

 


Treeniryhmät

 

WeCAssa järjestetään erikseen viikko- ja valmennusryhmät. Valmennusryhmiin hakeva täyttää hakulomakkeen lisäksi erillisen lisätietolomakkeen. Valmennus- ja viikkoryhmät ovat saman hintaisia. Omatoimitreenipaikkaa haetaan myös samalla hakulomakkeella samaan aikaan viikko- ja valmennusryhmähaun kanssa.
 
Valmennusryhmät:

Edellytykset valmennusryhmään:

-motivoituneisuus
-tavoitteellisuus
-ajatuksissa kisaaminen
-valmius tehdä kotiläksyjä
-halu kehittyä ja kyky mennä treeneissä myös epämukavuusalueelle
 
Hakiessasi valmennusryhmään tulee sinun vastata lisäkysymyksiin erillisellä lomakkeella. Mikäli haet useampaan valmennusryhmään, merkitse toivomasi ryhmät numerojärjestyksessä.
 

Viikkoryhmät:

Viikkoryhmät pyörivät samoin kuin ennenkin, eli katso kuvauksista itsellesi mieluisin.

Alkeisjatko: Koirakoille joilla hallussa alkeiskurssin verran agilitykokemusta

Mölliryhmä: Koirakoille, joilla hallussaan alkeiskurssin verran agilitykokemusta tai hiukan enemmän

Kaikille tasoluokille: Ryhmä kaikentasoisille koirakoille

Kisaavat/kilpailuvalmiit: Ryhmä koirakoille, jotka ovat startanneet virallisissa kisoissa tai starttaaminen koulutuskauden aikana suunnitteilla

Höntsäryhmä: Ryhmä, jossa pipo ei kiristä. Sopii koirakoille, joille agility on koiran aktivointia ilman tavoitteita, sopii mm. myös iäkkäämmille koirille.

 

Omatoimitreenipaikka ja omatoimiryhmäpaikka:

 

Omatoimitreeneissä ei ole ryhmäpaikkaa. Hallia saa käyttää aina sen ollessa vapaa. Omatoimitreenioikeus sisältyy automaattisesti viikko- ja valmennusryhmäpaikkoihin. Omatoimitreenipaikkaa haetaan samalla hakulomakkeella, kuin viikko- ja valmennusryhmäpaikkojakin. Jos haet pelkästään omatoimipaikkaa, merkitse hakulomakkeelle kaikkiin toivekohtiin "omatoimipaikka". Omatoimiryhmä on tarkoitettu kokeneille harrastajille. Omatoimiryhmään tarvitaan vähintään 4 koiraa ja ryhmälle saa oman viikoittaisen treeniajan.