Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Varainhankinta

 

WeCA ry on saanut luvan (RA/2022/1132) varainhankinnan järjestämiseen. Varainhankinnalla tuetaan yhdistystä hallin keinonurmen kustannuksissa.

 

WeCA ry haluaa tarjota jäsenilleen asianmukaisen harjoitteluun soveltuvan treenipaikan ympäri vuoden. 1.9.2022 alkaen seura vuokrasi hallin osoitteessa Karjalankatu 12 Pori. Hallin pohjamateriaaliksi on hankittu lainarahoituksella keinonurmi, jonka kustannuksiin haemme apuvoimia.

 

Tarjoamme yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille mahdollisuuden ostaa oma tukiosuus keinonurmesta. Yhden osuuden koko on 1 neliömetri ja hinta on 50 €. Osuuksia on yhteensä 230 ja niitä voi ostaa yhden tai useamman niin kauan, kuin neliöitä riittää. Pienemmälläkin summalla voi tukea seuraa. Tuki maksetaan seuran tilille FI54 5700 8120 1199 41. Lisääthän viestikenttään lahjoittajan nimen, jotta tiedämme, keneltä lahjoitus on tullut.

 

Tukiosuuksien ostajien nimet julkaistaan kotisivuilla www.weca.fi sekä hallin seinällä. Tukijoiden nimet julkaistaan maksujärjestyksessä.

 

Lisätietoja: hallitus @ weca.fi