Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Treenihalli ja -kenttä

 

Huom! Ulkokenttä on avoinna omatoimitreeneille 10.5.2020 alkaen. Halli on vielä pandemiaohjeistuksen mukaisesti käyttökiellossa. Muista tarkistaa kentän varauskalenteri!

 

WeCA ry:n treenihalli sijaitsee Porin Mikkolassa raviradan läheisyydessä, Mutteritalon takana osoitteessa Kyröläistentie 40 28130 Pori. Käynti treenihallille kuitenkin ainoastaan Mikkolantieltä. Halli on eristetty, mutta lämmittämätön. Hallissa on kivituhkan päällä kumirouhetäytteinen tekonurmi. Halli on kooltaan noin 20 x 30 m, josta treenialaa on noin 15 x 29 m. Hallialuuelta löytyy puucee. Vesipistettä ei toistaiseksi ole. Hallin käyttöoikeus on WeCAn lisenssinhaltijoilla (toimihenkilöt, kouluttajat, jäsenet), jotka ovat suorittaneet jäsen- ja treenimaksut. Hallia ja kalustoa voidaan vuokrata sopimuksen mukaan myös muille yleishyödyllisille yhdistyksille. Vuokrausasioissa ota yhteyttä: hallitus @ weca.fi

 

Ulkokenttäkaudella treenaamme myös seuran omalla kisamittaisella kivituhkakentällä Porissa Isojoenrannan teollisuusalueella (Suohaukantie 6).

 

Hallin avain

Hallin avainsäilön koodi lähetetään sähköpostitse treenimaksun maksaneille jäsenille. Mikäli hallilla on samanaikaisesti useampia omatoimitreenaajia, asettuu viimeisenä tullut jonon jatkoksi. Mikäli muutat esteiden paikkoja, siirräthän treenin lopetettuasi esteet takaisin alkuperäisille (numeroiduille) paikoilleen. Tarkista mahdolliset hallivaraukset varauskalenterista.

 

HALLIN SÄÄNNÖT:

1. Muista sammuttaa valot ja lukita ovi lähtiessäsi.
2. Kerää ohjurit ja verkot pois pujottelukepeiltä harjoituksen päätteeksi.
3. Ohjureita EI SAA JÄTTÄÄ MAAHAN LOJUMAAN. Ohjurit nostetaan säilytykseen hallin sivutolppiin.
4. Kerää tippuneet namit sekä namialustat/targetit/pumpperit yms. pois rata-alueelta harjoituksesi päätteeksi.
5. Ylimääräiset rataan kuulumattomat esteet säilytetään hallin reunasyvennyksissä.
6. Mikäli muutat numeroitua rataa, siirrä harjoituksesi jälkeen esteet takaisin numeroiduille paikoilleen.
7. Hallissa/esteisiin EI SAA PISSATA!!! Jos vahinko kuitenkin käy, loppuu koiran treenikierros siihen ja koira viedään ulos hallista. Koiran ohjaaja siivoaa koiran jätökset.
8. Kerää koiran jätökset myös hallin piha-alueelta. Roskat roskikseen.
9. Esteiden rikkoutumisesta heti ilmoitus kalustovastaavalle.
10. Vapaavuoroilla sopu sijaa antaa :)