Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vierailevat kouluttajat

 

WeCA ry järjestää myös vierailevien kouluttajien koulutuksia. Tulevista koulutuksista ilmoitetaan täällä.

 

 


 

Sonia Delatten koulutukset 24.11.2018 ja 22.12.2018

 

Koulutuksen hinta Wecalaiset 35euroa/ muut 40 euroa. 24.11 koulutukseen ilmot 12.11 mennessä, joulukuun koulutukseen ilmot 9.12 mennessä. Ilmot ja kyselyt osoitteeseen alandermarjo@gmail.com

Sonian kouluttajaesittely: (tämän lisäksi tältä vuodelta vielä huikea MM-8 tulos!)

Olen intohimoinen ja tavoitteellinen agilityurheilija Turusta. Olen kilpaillut agilityssa vuodesta 2013 lähtien sheltti Stellan kanssa. Lisäksi minulla on kotona nuori shelttiuros Raichu, jota koulutan agilityyn valmistaen.

Olen kilpaillut agilityssa SM-tasolla vuodesta 2014 alkaen sheltti Stellan kanssa. Kilpailukokemusta minulta löytyy myös useista maajoukkuekarsinnoista sekä ulkomailta (Ruotsi, Norja, Viro, Itävalta). Olen myös saavuttanut Suomen maajoukkuepaikan vuosina 2016 (PM-kisat) ja 2018 (PM-kisat ja MM-kisat) sekä European Open -edustuspaikan vuonna 2018. 

Olen toiminut seurakouluttajana vuodesta 2014 lähtien Agility Team Turku ry:ssä. Lisäksi olen pitänyt useita kokonaisia koulutuspäiviä tukikoulutusten muodossa. Olen myös suorittanut Sagin koulutusohjaajakurssin vuonna 2016. Kehitän jatkuvasti omaa lajiosaamistani kouluttajana ja käyn säännöllisesti agilityn ammattikouluttajien opeissa. Toiminimellä kouluttamisen olen aloittanut elokuussa 2018.

Minulle tärkeintä agilityssa on se, että koira ja ohjaaja nauttivat yhdessä tekemisestä, joka usein heijastuu myös edistymiseen lajin parissa. Agilitya teen aina koirasta huolehtien ja koiraa kunnioittaen. Kouluttajana olen kannustava ja pyrin aina vahvistamaan koulutettavien positiivista asennetta ja uskoa omaan tekemiseensä. Koulutan ja harrastan agilitya yksinkertaisesti rakkaudesta lajiin. 

Linkin takana joitain aiempia ratapiirroksiani, jotka esillä omassa blogissani: 
http://rakkaudestalajiinkoirablogi.blogspot.com/p/blog-page.html

 

 Ks. lisää FB-TAPAHTUMASTA!