Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Treenivuorot

 Lisätietoja koulutusvastaava-Marjolta: marjo.alander @ outlook.com

 


 

KESÄTREENIT 2020

 

Ajalla 10.5.-31.7.2020 jäsenillä on mahdollisuus OMATOIMITREENIIN kentällä ja mahdollisesti kesäkuusta alkaen myös hallilla (tästä tiedotetaan lisää myöhemmin riippuen pandemiatilanteesta). Omatoimitreeneissä kenttää (ja hallia) voi hyödyntää aina niiden ollessa vapaina ohjatusta toiminnasta. Omatoimitreenin maksu on 50 €. Kesällä jäsenille järjestetään myös erilaisia lyhytkursseja pienryhmissä.

 

Treeneihin ajalla 1.8.-31.12.2020 ilmoittaudutaan myöhemmin. Seuraa sähköpostiasi!

 


 

NOLLARATATREENIT - tule treenaamaan kilpailunomaisesti

Mitä?

- Harjoittele kokonaisen kisaradan suorittamista viiden minuutin rataantutustumisen jälkeen, kuten oikeissakin kilpailuissa. Treeneissä ei ole tuomaria eikä ajanottoa, tarkoituksena on harjoitella ohjaussuunnitelman tekemistä ja toteuttamista kilpailunomaisessa tilanteessa.

Kenelle?

- Treeneihin voivat osallistua kaikki ohjaajat, jotka ovat maksaneet kuluvan kauden treenimaksun tai omatoimitreenimaksun. Nollaratatreenistä ei peritä mitään erillistä maksua. Ratojen vaikeusaste vaihtelee.

Milloin?

- Nollaratatreeneistä ilmoitetaan WeCA:n nettisivujen kalenterissa, sekä facebookissa/sähköpostilla. Treeniin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan paikalle voi vain ilmestyä ja kirjoittaa itse nimensä lähtölistaan.

 

Tervetuloa mukaan treenaamaan!