Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Koulutus

 

WeCA ry järjestää jäsenilleen ohjattuja agilitykoulutuksia viikoittain ympäri vuoden. Vierailevien kouluttajien koulutuksia järjestetään vuosittain useampia. Treenaaminen ilman ryhmäpaikkaa on myös mahdollista.

 

Alkeiskurssit

Alkeiskursseja järjestetään harkiten, koska kaikille alkeiskurssimme käyneille järjestetään mahdollisuus jatkaa harrastamista ohjatuissa treeniryhmissä. Alkeiskursseja järjestetään yleensä 1-2 kertaa vuodessa. Alkeiskurssi sisältää noin kahdeksan treenikertaa, joista yleensä ensimmäinen kerta on teoriaa. Koiran alaikäraja 1-v.

 

 

Pentukurssi

Kurssilla harjoitellaan agilityyn tarvittavia perustaitoja ja agilityn alkeita pennulle sopivalla tavalla. (Seuraavan pentukurssin ajankohta ei vielä tiedossa.)

 

Treenipaikkoja meillä on kaksi: lämmittämätön kumirouhetekonurmipohjainen halli Porin Mikkolassa ja hiekkakenttä Porin Isojoenrannassa.

 

Pakkasraja on -10 astetta. Tarkista pakkastilanne tuntia ennen treenejä Forecan sivuilta (Pori, Rautatieasema) ja ota tarvittaessa yhteyttä kouluttajaasi. Pakkasen vuoksi peruttuja treenejä ei korvata.

 

Treenikaudet

- talvikausi tammi-huhtikuu

- kesäkausi touko-elokuu

- syyskausi syys-joulukuu